Tisdag

Veckorna förvirrar verkligen mig, kom på mig själv nyss att jag behövde kolla på telefonen vilken dag det var haha. Jag jobbar ju extra och pluggar på distans så där finns det ingen rutin och utöver det så lever jag lite efter Jordans schema vilket gör att en tisdag för oss kan bli en lördag där en lördag för andra är våran vanliga vardag med uppladdning inför match eller jobb.

Nog om det. Idag är det iallafall tisdag och valborg vilket jag aldrig direkt var ett fan av att fira, inte just för att det varit valborg utan mer för att man hade en anledning att festa innan när jag gick i gymnasiet. Men vardagen för oss fortsätter som vanligt här så det fanns inga möjligheter att åka hem till våra vänner heller. Men idag "grillade" vi för första gången i nya lägenheten vilket blev så himla gott.
Så mysigt att bara sitta han och jag vid middagsbordet och snacka skit även om man verkligen blir avundsjuk när jag pratade med mamma innan och dom skulle ha en massa gäster över med både förrätt huvudrätt och efterrätt...
Det är verkligen såna här tillfällen man saknar familjen som mest. Vardagen liksom.

Nu har jordan checkat ut och sitter framför sitt playstation så jag sitter här och skriver. Det är verkligen skönt att kunna vara tillsammans i samma lägenhet eller rum men ändå göra egna saker på varsitt håll. Sen saknar vi varandra och då ses vi ute i soffan igen och myser.
Ikväll är det däremot fotboll på tv så jag lär nog ha lite egentid ändå ikväll. Men tycker om såna dagar också, tror jag ska ringa lova och hänga lite med henne på FaceTime. Kolla youtube eller kolla lite kläder online.

Det har inte varit så mycket roliga bilder här på senaste, ber om ursäkt för det.
Men idag kom vårt nya soffbord så ska slänga upp lite bilder när vi är mer i ordning här hemma. Jag börjar även bli frisk så om jag mår som jag vill imorgon så tänker jag att jag kanske kan uppdatera med lite roligare bilder då jag förhoppningsvis orkar ta mig ut och hitta på något imorgon.
Jag verkar ha smittat jordan lite också så det var ett bra alternativ att stanna hemma idag för oss båda.

Ha en fortsatt mysig valborg,
Bianca

Gillar

Kommentarer