To do

Idag åkte jordans familj hem så vi hann med lite mysig frukost nere på vårt nya favorit cafe.
Jag har varit sjuk ett bra tag nu och är det fortfarande så efter intensiva dagar på jobb är jag glad att jag är ledig idag. Men däremot har jag en del att fixa med så ska bara göra det som jag absolut måste.

Jag slängde ihop en snabblunch med mycket vitaminer och energi så att jag kan bli frisk snart.
Jag ska ta med mig Bella ut och ta en promenad med henne vilket inte har varit så bra senaste dagarna med tanke på att jag knappt haft orken, så det ska vi göra. Vi ska gå bort till gamla lägenheten och rensa bland det sista och även hämta resten av våra skor.
Imorgon har vi bokat flyttstäd så efter det är den liksom officiellt någon annans, vi kommer aldrig åka dit igen. Men det känns även väldigt väldigt skönt och vi trivs så himla bra här nu så det är bara positivt att inte behöva stressa eller tänka på den något mer nu.

Jag nyser hela tiden, kan inte andas genom näsan och vill bara lägga mig i sängen. Så nu får vi detta gjort så att jag sen får komma hem och bara ta det lugnt.
Ikväll ska vi kolla ikapp mästarnas mästare, Paradise hotell och fortsätta på Grey's vilket för övrigt är sååå bra just nu.

Gillar

Kommentarer