Två första måltiderna i lägenheten

Hej på er, hoppas ni mår bra.
Vi har nu börjat komma in lite i lägenheten och jag trivs så himla himla bra. Jag dränker mig själv dagligen i ny inspiration, kollar inredning och idéer. Så himla kul.
Jag känner verkligen nu att det var så menat att jag skulle bli kär i Saras lägenhet och sen 1 månad senare få en i samma hus. Det känns så rätt och jag ser fram emot den kommande tiden här.


Vi har samlat på oss lite nytt och jag har även lite planer som jag ska fixa med imorgon tänkte jag , så spännande.
Denna lägenheten har fått en helt annan stil än den förra och jag älskar det. Tänkte att jag kunde lägga upp och visa lite från gamla lägenheten så får ni se sen hur det blir här.
Det är nog en av de saker jag gillar mest med att flytta runt, man kan leka lite med olika stilar och behöver inte alltid köra på det "säkra" kortet. Jag provar mig gärna fram lite och testar nåt nytt även om det såklart alltid kommer gå i vår stil men på olika sätt. Vi får väl helt enkelt se!

Vi lagade vår första måltid igårkväll samtidigt som vi köpte hem godis och kollade mästarnas mästare.

Jag fixade i ordning lite enkel kvällsmat då vi båda var väldigt trötta i söndags, ärligt så mådde jag skit så behövde något fräscht och gott men snabbt. Vi var på 25 årsfest kvällen innan vilket verkligen kändes av morgonen efter kan jag säga.

Idag var både jag och jordan lediga så vi sov ut och fixade sedan pannkakor innan vi åkte iväg för lite måsten.

KRAM

Gillar

Kommentarer