Uppdatering och tankar kring veckan som gått

HEJ, igen. Anledningen till att jag skriver "igen" är för att jag redan påbörjat detta inlägg innan och sitter nu 3de gången.
I förrgår när jag gick in här och tänkte skriva till er bara tappade jag det, jag började skriva samtidigt som jag låg i sängen framför tvn med mitt kaffe och tänkte "det har blir en mysig start". Men jag avslutade aldrig och resten av dagen pratade jag med Lova på FaceTime. Hon ringde mig kl 11 och vi pratade till 16.30 när vi båda sen gick till gymmet. Så det fanns liksom ingeting kvar för mig att få ut eftersom jag redan fått utlopp för allt mitt genom henne. Det är nästan precis som att när vi ringer varandra, då är det kört. Antingen måste man direkt säga att "nä men jag ska iväg på detta" "ah okej men då hörs vi sen" Men har ingen av oss några planer, då kan vi va där i telefonen flera timmar. Det har lite blivit vårt sätt att umgås faktiskt. fint men det är ju också en sån längtan den dag vi bor ett stenkast ifrån varandra, helst i samma trapphus eller gata.

Nog om det, igår hade jag en väldigt konstig dag. Jag kände mig så ensam hela dagen. Jordan har varit borta nu 5 dagar och det börjar bli tråkigt här hemma. Jag har dessutom varit ledig hela veckan vilket har varit så typiskt just nu när han skulle iväg. Jag saknar vår vardag där han är iväg och jobbar och jag är iväg och jobbar sen ses vi alltid på eftermiddagen/ kvällen och äter kvällsmat tillsammans, kollar tv/serier spelar spel i sängen eller bara sitter och pratar om dagen.

Igår hade jag verkligen ingen lust för något, jag ville bara umgås med tjejerna som fick med mig på yoga vilket nog faktiskt var mer behövligt än jag trodde. Jag kände liksom inte för något, jag orkade inte vara hemma, jag har heller inte fått hemmakänsla på länge i lägenheten heller vilket känns jobbigt. Efter yogan följde jag iallafall med Lovisa hem och sen satt vi i hennes kök med kvällsmackor och pratade minnen resten av kvällen.

Och vet ni vad, igår fick jag MYCKET plugg gjort vilket kändes så sjukt skönt. Jag behövde komma igång ordentligt och jag ska även fortsätta idag innan vi ska se matchen.
Pratade även med Jordan igår och även då kändes min dag mycket bättre, ibland känner mig sig ensam och att livet är tråkigt vilket tyvärr hör lite till livet men för mig har det alltid hjälpt att umgås med människor som gör mig glad (FaceTime då också) eller att prata med Jordan.

Kram Bianca

Gillar

Kommentarer