Ur telefonen och kommande dagar

Godmorgon på er säger jag som nyss druckit upp mitt kaffe medans ni andra kanske är på jobbet eller har lunch? Eller så är även ni lediga idag. Oavsett så hoppas jag att ni mår bra!
Senaste dagarna har jag varit ledig från jobb men fortfarande haft fullspäckade dagar med plugg, besök och saker att fixa med här hemma (som vanligt). Jordan kommer snart att ha ett väldigt tjockt schema vilket gör att jag är väldigt tacksam över att jag inte ska jobba så mycket den tiden utan bara har plugget att fokusera på. När det är dagar då hans schema är smockat så är det nästan som att vara ensam, han är död varje gång han kommer hem och under tiden han är hemma behöver han återhämta sig för att dagen efter palla ha samma energi igen, det gå liksom max 2 dagar ungefär mellan matcherna och jag förstår ju honom även om det är lite påfrestande ibland haha. Men vi stöttar varandra och sen kommer det dagar då jag behöver lite mer hjälp och stöttning.
Vi är rätt bra på den balansen ändå även om det bli jag som får ta dom största smällarna nästan hela tiden så är det viktigt att komma ihåg att det kommer lättare stunden och att den andra uppskattar och inte tar en för givet. Det är så himla viktigt tycker jag, just det där med att inte ta varandra för givet.
Men som sagt, jag har en lugnare period i mitt egna liv just nu så förutom plugget får jag ställa upp med disk, tvätt, mat, städning, Bella osv osv. Det är största skillnaden från att bo hemma, det finns ALLTID något som behövs göras.
Okej vi kikar lite på bilder från telefonen senaste dagarna...

Emilia var här på besök, så mysiga dagar. Det kändes så tomt när hon åkte hem igen, Jordan var iväg också så vi hade bara tjejmys och det var längesen det bara var vi två. Snart är det dags för bröllop och då ses vi igen, längtar!!

När Jordan kom hem drog vi ner till stan och käkade burgare. Första gången vi åt på just detta stället, måste nog säga att det kan vara en ny favorit.

Jag och Emilia käkade lunch på stället nedanför oss.

Sen hängde vi på balkongen. Det var varken varmt eller kallt denna dagen så det var lite mysigt att kunna sitta med filt ändå även fast man önskar lite fler soliga dagar nu.

Igår tog jag och jordan en kvällspromenad, jag orkar aldrig byta om bara för att gå ut med Bella så det slutar liksom med att jag går ut i pyjamas byxor men det gör inte så mycket känner jag.
Jag lagade röd curry och sen kollade vi på film, instant family. SÅ mysig film så man blir helt varm i kroppen, ni vet en sån feel good movie. Drömde att jag blev mamma inatt efter att vi sett filmen haha.

Som sagt har jag käkat lite frukost och druckit mitt kaffe, jag har redan kollat på en föreläsning och ska snart sätta på en till. Jag känner att jag vill och kommer vara effektiv idag, eftersom att jag kommer vara rätt mycket ledig från jobbet så ska jag ge järnet på plugget kommande tiden. Jag känner mig både taggad och inspirerad och det är nog en av de bästa känslorna jag vet.
Jag ska sätta igång med det nu direkt och ikväll känner jag för att göra en repris, laga något gott och hitta en ny mysig film med Jordan. Imorgon väntar jobb.

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer