Veckan som gått

Hej på er, hur mår ni?
Jag mår iallafall jätte bra och märkte att jag verkligen behövt sömn efter veckan som gått.

I fredags var min sista jobbdag denna veckan och det firade vi med räkpasta. Älskar att vi nu köpt ett soffbord som man inte direkt kan äta vid, eftersom att kök och vardagsrum har öppen planlösning blir det så mysigt att vi nästan alltid sitter här nu. Bara njuta tillsammans, snacka om dagen osv.
Sen händer det att vi sätter på tvn ändå ibland då man ser den härifrån också 😉

Förutom mysiga middagar har vi haft robinson marathon, nu är vi äntligen snart ikapp!! Vad vi har förstått har finalavsnitten säkert kommit ut idag vilket vi absolut inte vill se någon stans på sociala medier så nu väntar jag på att jordan vaknar så att vi kan börja kolla ikapp de sista vi har kvar haha.
Bella får tyvärr inte vara i soffan längre nu sen vi köpte en ny, så ibland lägger vi oss med henne på golvet istället.

Såg den här bilden i min telefon och blev så glad. Snart åker vi hem till Helsingborg inför ledigheten och ingen längtar mer än jag, ska bli SÅ mysigt att få vara hemma lite utan att behöva stressa för att hinna träffa alla. Jordan har 2 matcher kvar och jag har 3 jobb pass sen är vi redo.
Nä nu längtar jag!

Annars då?
Planen idag är att få in ett riktigt bra träningspass, känner att jag behöver det. Jag ska komma vidare till nästa uppgift och föreläsning i plugget. Nu får Jordan vakna så vi kan äta frukost och kolla robinson. (Jag är ju tyvärr den som alltid vaknar först av oss.)

Ha en underbar söndag,
Bianca

Gillar

Kommentarer

Mira
,
vad jobbar du med? Och vad pluggar du? Kram!