Veckans känslor och tankar

Hej fina ni,

Idag är det söndag och jag har haft en väldigt lugn dag. Såg den här listan på https://nicolefalciani.elle.s som själv hade blivit inspirerad och förde nu vidare det till mig haha. En liten lista som passade bra efter att en vecka passerat.

Jag kollar igenom lite bilder från helgen som jag tänker att jag delar med mig av i nästa inlägg, nu kör vi listan!


Bästa som händer i veckan:

Det bästa som händer kommande vecka är att jag egentligen inte har speciellt mycket planer, jag ser verkligen fram emot att träna, må bra och umgås med mina vänner och familj. Sen ser jag fram emot min ansiktsbehandling jag bokat in på tisdag, vardagslyxen måste väl ändå vara den bästa.

Sämsta som händer i veckan:

Ja ännu en vecka av ovisshet där vi inte vet när jag och Jordan ses igen, det blir mer och mer påfrestande. Jag känner liksom att vi passerat gränsen där man känner att det ändå känns överkomligt, nu vill jag bara ha det som vanligt igen vilket vi alla nog har gemensamt.

Där har jag ont:

Jag har sovit lite för få timmar hela helgen vilket har lett till huvudvärk men annars mår jag väldigt bra rent fysiskt.

Till helgen ser jag fram emot:

HELG helt enkelt, veckodagarna är nog mest jobbiga just för att man blir påmind om vardagen utan varandra och det har varit lite svårare att få till en vardag här hemma där man inte riktigt är van att ha vanliga rutiner. Men jag fortsätter ju med plugget varje dag under veckodagarna för att få en riktig helgkänsla sen när helgen väl kommer. Det tycker jag är mysigt.

Detta jobbar jag med:

Mina studier! Jag ska ge mig på att rita ett av arbetena i 3D vilket tar tid, men det är helt enkelt det jag kommer fokusera på kommande veckan.

Det tänker jag mycket på:

Livet. Jag tänker väldigt mycket på hur resten av året kommer se ut, speciellt på hösten och vintern. Jag ser fram emot det faktiskt samtidigt som jag njuter väldigt mycket av sommarvärmen Sverige bjuder på just nu. Annars har jag mycket framtid tankar, vad jag vill och hur jag tänker kring vad allt i framtiden innebär. Jag är en tänkare och det är ofta min hjärna går på högarv. Då brukar jag alltid göra något kreativt för att få utlopp på mina tankar.

Detta lyssnar jag mest på:

Jag har märkt att jag på senaste tiden sökt mig mycket till trygghet, jag umgås med mina närmsta, kollar om gamla serier och filmer exempelvis haha. Så jag lyssnar mycket på 90's RnB just nu vilket alltid varit favoriter eller gamla favoriter av Drake och Rihanna.

Detta klär jag mig i:

Myskläder, träningskläder eller somriga klänningar och toppar.

Och mest av allt önskar jag:

Att jag får träffa Jordan snart igen, ser fram emot att åka tillbaka till Moskva och fortsätta vårat liv där tillsammans.

Vi hörs snart igen,

STOR KRAM

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,
Sjukt mysigt inlägg fina du❤️
nouw.com/evelinaglad
Biancawaller
Biancawaller,
Emelie
,

Vart är dina snygga runda glasögon från? 😍