Veckans planer

Fixa lägenheten
Jag ska fixa i ordning allt nu i början av veckan för att inte behöva känna stressen inför helgen.
Jag har redan börjat packa upp alla väskorna och redan tvättat 3 tvättar, har dock en del kvar. Det blir verkligen mer än vad man tror när man är är borta så som vi varit denna vintern eftersom vi haft grejer både för vinterväder och för solsemestrar med oss.
Jag har även börjat tvätta alla sängkläder och börjat bädda rent, så skönt.
Sen ska alla kläder in i garderoberna också, funderar faktiskt på att rensa samtidigt så att vi får in allt i garderoberna snyggt nu när jag ändå håller på och tvättar allt.
2a diskmaskinen blev även precis klar så ska tömma den efter detta i lägget.

Plugga
Jag ska ta tag i plugget igen efter julen, jag har verkligen bestämt mig för att bli bättre på att börja direkt och inte skjuta fram något en enda dag, jag märker att jag kommer igång lättare då och blir lättare motiverad igen.
Samma sak med att packa upp, jag vet att hade jag skjutit fram det en vecka hade det lika gärna kunnat gå två och sen tre och slutat med att vi levde i våra resväskor ett bra tag till här hemma.

Storhandla
Vi ska även storhandla här hemma, vår kyl ekar just nu och jag känner för att ladda upp med ny bra och fräsch mat igen.
Innan vi reste iväg provade jag mathem vilket jag delade med mig av här inne, blev verkligen jätte nöjd så tror att jag ska sätta mig och beställa nya matkassar idag igen.

Träning
Jag vill verkligen få tillbaka motivationen för träningen igen, jag mår så mycket bättre och tycker dessutom att det är kul att inför varje vecka sätta nya mål med min träning för att bli motiverad. Jag fungerar lite så också att när jag väl bestämt mig för något eller berättat något jag ska göra så kan jag liksom inte skita i det för så är det så och då ska jag helt enkelt slutföra det jag påbörjat.

Juicer
Nu när jag var hemma i Helsingborg tog jag med mig min råsaft centrifug som jag hade hemma hos pappa.
Jag ska prova lite juicer denna veckan tänkte jag, för att boosta systemet och för att det är så gott med nypressad juice på morgonen. Men vi får väl se hur länge jag pallar diska och hålla på med den där maskinen. Just nu är jag taggad på att prova iallafall haha. Kan dela med mig av lite recept jag provar här inne sen.

Få saker gjort
Jag ska verkligen försöka få en hel del saker gjort denna veckan, jag vill känna att jag längtar efter helg och att jag har varit flitig under veckan.
Jag har alltid älskar fredagsfeeling och även om varken jag eller Jordan har ett måndag-fredag jobb 8-17 så har vi ändå alltid på något sätt försökt skapa en fredagskänsla så gott det går, så mysigt.
Okej så, lägenheten ska gå ordning igen. Storhandlingen ska fixas. Komma igång med träning. Komma en bit på vägen med plugget.
Juste en sak till, jag ska ta hand om min hy denna veckan.
Efter mycket sol och temperaturskillnader behöver min hy lite kärlek. Tänker att jag ska boka en behandling till både mig och Jordan nu till helgen.

Vad har ni för planer och mål denna vecka?

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Låter som en produktiv vecka! 😊
nouw.com/elinm