Vem inspirerar mig och vad ser jag fram emot nästa vecka?- En söndagslista

Veckans inspiration:
Pinterest. Jag älskar Pinterest och kan hänga där mååånga minuter. Jag kollar allt från inredning till motiverande texter till fina bilder.
Men även min älskade mamma som sa upp sig från sitt jobb hon haft typ hela livet, började plugga och har nu fått ett jobb hon drömde om när hon väl började studera. Nu flyttar hon till Spanien och påbörjar nya utmaningar. Det är aldrig försent att göra det du drömmer om!!

Veckans Tips:
Clarins scrub, älskar den. Jag använder denna varje kväll efter att jag rengjort mitt ansikte. Har jag inte smink på mig så tar jag den direkt på hyn utan att rengöra med annan rengöring först. Den är så mjuk och skön men hyn känns väldigt ren efter.

Jag använder alltid min Foreo på morgonen och sen denna från clarins på kvällen. Just för att den gör hyn väldigt mjuk och återfuktar inför natten.

Ni hittar den HÄR , dessutom på extra pris nu! (reklam för skincity & clarins)

Veckans sämsta:
Trötthet. Jag har ingen aning om vart detta kommer ifrån då jag alltid brukar vara världens morgonmänniska. Men jag har varit så sjukt trött varje gång jag vaknat på morgonen.

Den enda dagen jag faktiskt kände mig pigg var när jag sovit 10 timmar, 10! Brukar annars bara behöva 8 timmar och vara på topp liksom.
Vet inte om det har med alla nya intryck att göra eller att jag gör mer och mer på vardagarna nu, ingen aning... Däremot har det sabbat lite för mina studieplaner denna veckan. Det har varit så jobbigt att inte känns sig motiverad typ? Jag var så taggad efter förra lektionen och bestämde mig verkligen i början på veckan att jag skulle ge järnet.

Veckans Bästa:
Att min kompis blivit MAMMA till en fantastisk liten tjej!!
Att vara med min lilla familj, älskar verkligen det. Alla små vardags grejer är så mysiga och något både jag och Jordan uppskattar.

Och även:

Det jag ser fram emot kommande vecka:
Ny energi.
I slutet på nästa vecka får vi besök igen och innan dess vill jag verkligen få så mycket gjort. Jag ska känna att helgen kommer och att den är välbehövlig. Det är nog den bästa känslan, när man känner att man gjort allt man vill och verkligen varit effektiv. Det är svårt i de livet vi lever att faktiskt få en helgkänsla men eftersom att jag kan planera min vardag lite som jag vill så brukar jag ändå försöka se de som att mån-fre så pluggar jag, tränar och följer alla mina rutiner. Sen när helgen kommer chillar jag järnet även om jordans schema är som vanligt.

Hoppas ni haft en bra helg och är lika taggade på en ny vecka som jag!

KRAM,
Bianca

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
Så bra lista och va fin du är😍
nouw.com/ellenholmberg