Vet inte när vi ses igen...


Läget just nu...

Vi befinner oss som sagt i en tid där vi egentligen inte vet någonting. Vi kan inte riktigt förutse hur framtiden kommer se ut eller vilken situation vi är i imorgon. Detta är väl något vi "borde" vara vana vid med tanke på hur vår vardag ser ut annars också MEN det har egentligen aldrig varit ett problem för oss att planera om man jämför med situationen just nu, med andra ord är det så lätt att ta för givet. Vi har alltid på något sätt kunnat vara tillsammans, även om man varit ifrån varandra eller haft distans så har man haft ett datum eller en period att se fram emot.

Jordan kommer åka tillbaka till Ryssland, ligan kommer förmodligen fortsätta men gränserna är fortfarande stängda. Jag kommer alltså inte få följa med. Vi vet inte heller när gränserna öppnas igen eller när det kommer finnas en möjlighet för mig att skaffa visum eller åka dit. Det är väl det som är mest jobbigt, att inte veta eller vara säker på att man ses snart igen. Som sagt så är jag fullt medveten om att det säkerligen är flera som går igenom samma sak just nu och även så mycket värre situationer som inte jag eller någon annan kan föreställa sig men vi alla har rätt till sina egna känslor oavsett vad vi går igenom.

Jag vet att vi klarar detta precis som att vi alla kommer klara oss igenom detta, tillsammans. Jag är väldigt tacksam att få vara här med familjen och mina vänner och jag är ju absolut i en bättre situation än vad han kommer va vilket kanske också är det som känns jobbigt, i jobbigare tider vill man om någon gång vara tillsammans och stötta varandra.

Men vi har gjort det innan och kommer klara det denna gången också! Jag kommer ta vara på tiden här, få så mycket plugg som möjligt gjort och ta all tid jag kan med min familj och vänner som jag annars saknar att spendera tid med.

vi hörs snart igen,

KRAM


#bestofnouw

Gillar

Kommentarer