Vi behöver prata

Hej fina ni,


Det var ett tag sen jag skrev till er nu och om jag ska vara helt ärlig har det varit en jobbig tid med många känslor, många olika känslor. Jag har ju sen Maj varit kvar i Sverige själv för att Jordan var tvungen att åka tillbaka till Moskva och vecka efter vecka som sedan blev månad efter månad väntade vi på att jag skulle kunna komma dit. Anledningen till att jag inte kunnat åka med är helt enkelt för att gränsen är stängd vilka självklart är helt förstående i den situation vi befinner oss i men vi har heller tyvärr inte fått den hjälp vi kunnat och som egentligen kunnat göra det möjligt för oss att istället vara tillsammans vilket självklart känns super jobbigt i en självisk värld.

Jag är så tacksam för denna sommaren samtidigt då jag varit bortskämd med tid för både familj och vänner, en hel sommar i Sverige som jag knappt minns att jag hade senast, förmodligen för ungefär 5 år sen eller något. Vi har vanligtvis aldrig så här mycket tid hemma vilket också blir konstigt för mig som nu har min vardag i Moskva. Det är liksom alltid semester när vi kommer hem till Sverige och nu helt plötligt har jag fått bygga en tillfällig vardag här istället.

Efter nästan 3 månader ifrån varandra fick Jordan äntligen komma hem 1 vecka till Sverige och jag kände mig helt nykär och har aldrig varit så mycket i nuet som under denna veckan. Jag är så glad för den tiden och nu har jag släppt av honom på flygplatsen igen. Någonstans får vi ut något bra gav detta, vi är oftast väldigt bra på att uppskatta varandra och inte ta något för givet men kanske lär vi oss ännu mer nu och blir ännu bättre. Jag längtar ihjäl tills vi får har en vardag igen, jag älskar vår vardag och kan inte vänta tills jag får ha den varje dag för resten av våra liv.

Nu då?

Vi väntar på att gränsen ska öppna och då är det jag och bellisen som sitter på första bästa flyg. Jag har som jag nämnt tidigare fokuserat mycket på sånt jag kanske annars inte lägger tid på, jag pluggar och har hittat ett stort intresse för konst och att måla. Jag är väldigt inspirerad just nu och funderar ofta och mycket på hur jag ska spendera min höst och vad jag ska lägga min tid och kreativitet på.

Jag hoppas att ni alla mår bra och vill bara säga att jag tycker det är väldigt roligt att skriva här inne.


KRAM

Gillar

Kommentarer

Marit98
Marit98,
Intressant men dröjer nog några eh 100 år innan gränsen öppnas igen
nouw.com/marit98