Visning och kräftskiva

Hej fina ni, hoppas att allting är bra med er.
Imorse sov jag och Jordan ut länge länge och bara låg kvar i sängen tills det var 20 minuter kvar till frukosten stängde. Vi har inte ätit frukost ihop på ganska länge nu för att han alltid är på klubben men idag passade vi på då han reser iväg, eller har rest iväg nu. Så jag är själv på hotellet och ska vara det några dagar nu! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på mer än att jag idag ska på visning och sen ska jag på kräftskiva med ett svenskt gäng här i Moskva.
Inga människor jag känner eller någonsin träffat tidigare, det blir en utmaning men också väldigt spännande. Kräftskiva är ju inget man tackar nej till!

Mina dagar gå egentligen ut på att på något sätt försöka få in rutiner på ett hotellrum vilket inte är så enkelt. Jag kommer ta någon runda in till stan, streck kolla Love island typ och bara mysa.
Imorgon hoppas jag att jag kan gå ner till gymmet, i och med att man inte gör jätte mycket under dagarna så har jag så mycket energi och får svårt att somna på kvällarna. Men det är faktiskt något jag ska försöka göra nu även när Jordan är borta, att ta mig ut mer, göra sånt jag kanske egentligen inte gjort eller vågat. Man förlorar ingenting på att prova tänker jag.

Förutom det så håller jag alla tummar och tår för att detta är en bra visning. Jag ser så mycket fram emot den och har faktiskt en väldigt bra känsla i kroppen.

Vi hörs mer om det sen!

KRAM

Gillar

Kommentarer