Winterwanties interior

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon på er, hoppas ni mår bra. Nu är ju verkligen vintern snart här, eller att det är höst har väl inget missat iallafall.
Denna vintern kommer inte vi vara hemma speciellt mycket men jag tycker ändå att julen är så himla mysig och gillar att skapa lite stämning hemma ändå. Jag är nog den av mig och Jordan som verkligen tycker om att fira sånt här, pynta, baka osv. Vi kommer dessutom vara i Helsingborg under själva juldagarna men vi får ju ha lite julkänsla här i lägenheten också tycker jag!

Rött är ju alltid något man förknippar lite till julen, men jag tycker att mörkare blå och grått är väldigt fint också. Färgerna är väldigt vintriga och ger en känsla av lyx. Just den här mörka blåa färgen, gärna kuddar i sammet. Ser ni mattan jag länkat nedan? Så lyxig ju!

Vi bor i en sekelskift lägenhet där vi har lite äldre dörrar som på bilden nedan, hade mer än gärna pyntat med dessa söta små julkulor man kan hänga på handtagen. Älskar verkligen stora ljusstakar i stora fönster, så det ska jag också klicka hem till våra. Såå mysigt.
Sen får man ju inte glömma att ha mycket ljus hemma under vintern.Tänker bara på när man kryper ner i soffan med myskläder, tofflor och tända ljus i hela lägenheten medan det är kolsvart ute.
Klicka på bilderna för att komma till produkterna.

Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer