Yesterday

Hej på er,
Igår träffade vi upp våra vänner och besökte en helt magisk restaurang här i Moskva. Kändes lite som att man åt middag hemma hos Alice i underlandet haha.
Som vanligt alltid lyckat när vi går ut och käkar ihop, jag är så glad och tacksam att vi får ha det så. Det hade ju kunnat vara tvärtom. Det finns inget bättre än när man faktiskt längtar efter en dag att bara ligga i soffan. Förstår ni hur jag menar?
När man har saker hela tiden, alltid något planerat och alltid möjligheten att ses och umgås, göra saker om dagarna och helt enkelt mycket planerat. Så ser man fram emot en dag där man bara är hemma. Om det så är bara jag och jordan eller med vänner. Det spelar ingen roll.
Men det är just sånt där som får mig att känna mig extra hemma.
Motsatsen till detta skulle ju vara att man känner sig instängd, uttråkad och rastlös och jag är så glad att det inte blev så. Men som sagt kan man aldrig riktigt veta det när man kommer till ett nytt ställe, det enda man kan göra själv är att göra det bästa av situationen. Försöka skapa sina egna rutiner och hitta nya människor, speciellt vara öppen för att hitta och umgås med nya människor.

Idag ska vi ha en sån dag, vi har bara några få grejer inplanerade. Utöver det ska vi inte göra något alls.
Laga någon god mat, ta igen nåt tv program och mysa i soffan.
Vad ska ni hitta på idag?

Kram,

Bianca

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
Vart är din outfit ifrån? 😊
Biancawaller
Biancawaller,
Hej! det finns ett inlägg om detta som jag postade för någon dag sen! KRAM😊
nouw.com/biancawaller