19:de december

Dagarna går så snabbt?? Kan inte fatta ett det var tredje advent i söndags och att det om 5 dagar är julafton.
Jordan är fortfarande iväg på semester med sina vänner och jag har bara varit här hemma och umgåtts med familjen och mina vänner. Så himla mysigt verkligen men känns som jag inte gör något vettigt alls om dagarna vilket kan vara skönt också men blir även lätt rastlös.
Jag var på gymmet igår flesta gången på några dagar vilket kändes väldigt bra, jag brukar gå till ett gym här i närheten som jag gymmade på innan vi flyttade. Försöker alltid gå dit antingen tidigt eller sent på kvällen då det inte är smockat med folk.

Detta var min frukost igår, bananpannkakor med honung och hallon och en latte.
Har inte tyckt om det utan nutella innan tyvärr haha, men nu har jag börjat äta med honung istället vilket gör det lite nyttigare.
Nutella är dock forfarande godare enligt mig.

I söndags var jag i Köpenhamn för lite julfeeling, det är så mysigt att gå här under vintern med alla marknader, ljus och doften av brända mandlar. Älskar!

Det har bakats en hel del lussekatter här hemma, dessa blev så goda men tyvärr kanske inte de vackraste. Men det hör väl till när man gör dom hemma.
En massa kärlek innehöll dom iallafall, det kan jag lova er haha.

Jag och Lova har som vanligt haft myskvällar, här om dagen köpte vi hem pizza och godis framför the wedding planner.
Jag har sett så många bra filmer denna vinter (som jag redan sett innan) ni vet när man har sina favoritfilmer som man efter ett tag älskar att se om?
Life as we know it, about last night, the lucky one, think like a man, the holiday. Och många fler, äskar känslan!


Idag var hela familjen och käkade lunch i stan, har precis slängt i mig en banan och ska ta mig till gymmet.


Gillar

Kommentarer