Dagens lunch

Idag tog jag en paus i pluggandet och åkte iväg för lite Lunch med Jordan då han är ledig idag. Vi var på ett ställe jag testade för första gången för någon vecka sen som faktiskt nog är ett nytt favoritställe. God mat och mysig miljö.
Älskar också när dom har sån här buffé ni vet, med sallad och bröd osv som man får ta innan maten mmmm.

Vi tog båda en rödcurry gryta <3

Efter en mätt mage och kaffe drog vi iväg och handlade lite som vi behövde hemma. Lite frukost, snacks och nya blommor till vardagsrumsbordet. Jag hade dragit med våra pantflaskor också men såg att Jordan höll på att tappa tålamodet så jag skippade att ta med dom in från bilen haha. Det är inte ofta jag får med honom till affären så fick helt enkelt vara nöjd med att vi fick lite gjort iallafall, så får väl jag ta med panten nästa gång istället.
Vi hann även hämta lite paket vi båda hade att hämta ut, jag har skjutit upp det där så länge nu så det var skönt att få dom uthämtade.
En rolig grej jag och min pappa börjat med är att lite då och då skicka saker till varandra istället för att vänta tills den andra kommer och hälsar på, eftersom att vi bor i olika städer.
Det började med att han skickade hit mitt icakort då jag råkat beställa hem det till honom, där han då även skickade med lite lotter. Sen var det jag som skickade hem två ostbågs påsar till honom (han älskar ostbågar) och nu hämtade jag ut ett där han skickat hit ett paket med barbells bars. En kul grej tycker jag och det blir verkligen så oväntat för man vet aldrig när den andra får för sig att skicka något.

Fortsatte mitt plugg när vi kom hem fram tills att jag åkte iväg på yogan, åkte förbi maxi på vägen hem, köpte kvällsmat och choklad.
Imorgon har jag min första tenta, någonsin haha. Så spännande! Det är ju i Franska kursen jag läser och tycker faktiskt det ska bli kul att äntligen få se vad jag lärt mig och sen få börja på steg 2. Men jag tror att nu under steg 1 att jag bara fått någon form av allmän info, en bas liksom. Jag tror definitivt att jag under steg 2 säkert kommer ha lättare att bygga meningar och börja prata lite mer. Nu har det mer varit att man pluggat glosor och grammatik, men det lär jag nog göra även i steg 2 i och för sig. Men ni fattar! Nu i början känns det som att det är så himla mycket så man hinner knappt ta in och använda det.

Har precis tvättat ansiktet och bortsatt tänderna, ska snart lägga mig i sängen och ladda inför morgondagen. Kommer gå upp i tid för att få så mycket förberedelse som möjligt inför tentan.
Kram på er,
Bianca

  • Mat

Gillar

Kommentarer