Familjehäng, scampi och ett monster till svärmor

Hej på er, hoppas allt är bra med er. Idag är det Fredag (fick tänka efter innan jag skrev) men jag har verkligen inte haft någon koll alls på dagarna. Vi har haft kundkvällar på jobb vilket har gjort att dagarna mitt i veckan känts som helg, sen fick vi besök en onsdag vilket verkligen kändes som en fredag. Men idag är det iallafall fredag och jag tänkte att vi kollar lite vad som hänt.

Jag jobbade under onsdagen och på kvällen kom mamma och hennes man på besök så vi tog med dom till Lamp, det har verkligen blivit det stället som alla våra gäster får prova när dom kommer hit och har dom redan varit där så vill dom gå dit igen haha. Ett väldigt trevligt ställe iallafall så vi satt kvar där ett par timmar och pratade lite om vad som hänt på allas håll sen sist vi sågs.

Kl 21 var det fotboll på Tv så det blev bråttom hem men inte för våran del så vi satte oss istället på balkongen, tog på oss myskläder och filtar. Satt där tills matchen var slut och pratade om allt möjligt, mamma om sina historier från sin barn och ungdom och jag om mina som blev både skratt och tårar.

Dagen efter var vi alla rätt trötta men Jordan hade två träningar så vi andra tog oss ut på en lån promenad med Bella. Sen passade vi på att fixa lite i lägenheten, åkte och handlade middag inför kvällen och sen slängde vi oss alla i soffan och slö tittade på ett monster till svärmor. Älskar verkligen alla dessa filmer som bland annat Jennifer Lopez gjort många av, feel good kärlekshistorier.

Jag och mamma hjälptes åt i köket, hon är ju den som lärt mig det mesta kring matlagning och kommer ihåg hur jag älskade att kolla på när hon stod i köket när jag var yngre.
Resultatet blev iallafall väldigt bra och även här satt vi och pratade gamla minnen. Sen blev det soffhäng med film och nutellaknyten.

Imorse åkte dom hem igen och jag åkte iväg till gymmet. Sen har jag suttit här, hunnit äta både frukost och lunch. Väntar på att Jordan ska komma hem nu så att vi kan komma ut eller hitta på något.
Eftersom att vi åker hem om några dagar så behövs det fixas en del inför det med packning, tvätt och tömma kylen för det vill man inte komma hem till sen om typ två veckor haha.

Ha en fortsatt bra fredag!
KRAM

Gillar

Kommentarer