Mexico

Vi är nu framme i Mexico! Vi landade vid 15 tiden, alltså vid 21 tiden hemma i Sverige.
Tog en taxi till hotellet, checkade in och gick för att kolla in restaurangerna.

Men tror inte ni förstår vilken resa vi haft, för det första flög vi 11 timmar vilket vi var beredda på. Vi tänkte också att vi hade väldigt mycket tid imorse med tanke på att vi sov över på hotellet på flygplatsen men när vi kommer dit och typ tänker att vi ska sätta oss och ta en kaffe så ropar dom att det är 10 min kvar tills incheckningen stänger. Vi får inte ut våra boardingcard så vi får gå till disken och har såklart för mycket bagage haha. Sen när vi äntligen ska flyga inser vi att vi inte ens sitter bredvid varandra, och kom ihåg då att vi skulle flyga 11 timmar. Nä vi behöver inte alltid vara tillsammans men i 11 timmar sitter man hellre med sin partner eller någon man känner än en främling, håller ni med?
Sen missade jag att man skulle boka till mat på flyget, missade detta helt och hade därför en besviken pojkvän bakom mig. 11 timmar var resan.

Däremot löste det sig väldigt bra, vi fick något annat att äta, vi köpte snacks och kollade filmer som fanns på en egen tv apparat man hade framför sig.
Så det var ändå en bra resa som inte kändes som 11 timmar men alla dessa saker som kunde gått så mycket smidigare.

Nu är vi här iallafall och det är så himla fint. Vi har inte sett så mycket eftersom det blev mörkt när vi väl kom iväg och skulle käka middag.
Det är väldigt mysigt med alla palmer, lampor och mysiga restauranger.

Jag är som vanligt redo medans Jordan är kvar i sin handduk och går runt & dansar, ungefär så det ser ut varje gång vi ska iväg.

Och en bild på mitt hjärta under middagen ikväll.
Nu är vi så trötta och tänkte hänga på hotellrummet eller till och med somna. Klockan är nu snart halv 10 här och halv 4 på morgonen hemma i Sverige.

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer