Min helg

Så denna helgen har varit väldigt lugn men mysig, lite så alla helger är nu med tanke på situationen.
Men som sagt väldigt mysig!

Hela vår tomt och område är täckt av snö nu haha, väldigt fint! Vi kommer inte vara här över jul så jag kommer inte pynta något, däremot är jag lite sugen på att köpa på mig lite pynt och ta med hem till Sverige. Det finns såå mycket fint här.

Under lördagen var det match så jag och Marketa åkte dit och såg matchen ihop, käkade lite och snackade. Mest snack och lite fotboll men så blir det ibland haha.

Efter matchen åkte jag och Jordan hem, beställde hem mat som vi var så sugna på men det blev något fel så den kom inte. Så vid 23 ställde jag mig och gjorde en god pasta istället som vi åt till så mycket bättre.

I söndags gick vi en promenad, busade med Bella och jag bakade sockerkaka. Den blev så fluffig och god! Jag hade inget bakpulver så provade faktiskt att blanda lite vanilj protein pulver ihop med mjölet och den blev som sagt väldigt fluffig.
Ibland får man improvisera lite haha, speciellt här i Ryssland där det inte finns allt som vi är vana vid i Sverige. Dessutom står ju allt på ryska så inte super lätt att hitta här heller.

Sen beställde vi hämtmat, kollade breaking bad och bara tog det lugnt resten av kvällen. Jordan spelade lite, jag kollade greys och bakade och var bara hemma helt enkelt.

Hoppas ni haft en bra helg,

KRAM
Bianca

Gillar

Kommentarer