Onsdag 14.26

Hej vänner, hoppas allt är bra med er!
Jag har varit så trött senaste dagarna och haft så mycket i huvudet, Jordan har varit iväg med landslaget så har därför inte sovit så bra och sen har jag haft mycket plugg att ta tag i som egentligen bara gått segt fram så fort jag satt mig ner och försökt.
Ska äta något och sen sätta mig och få lite gjort, vet att jag kommer tacka mig själv när det väl är gjort och så slipper jag sitta med det senare ikväll.

Jag och tjejerna tog en mysig lunch innan några utav oss åkte vidare mot Kalmar för att se killarnas sista match i U21, nu är dom helt enkelt för gamla.

En bild från matchen som jag egentligen bara tog för att någon gång i framtiden kolla tillbaka och typ ”kolla älskling här var din sista match i U21”. Jag är ju tyvärr en sån som gärna sparar alla minnen som går.
Det är verkligen jätte ofta som jag kollar tillbaka på mina bilder i telefonen och minns saker jag gjort eller som hänt tidigare.
Även då andra bilden som är från när jag och Lovisa var och köpte godis, en väldigt bra kväll och ville självklart minnas även den haha.

Idag är det onsdag, känns som en fredag tycker jag.
Jordan har åkt iväg till Helsingborg och kommer hem imorgon igen så ikväll ska jag inte göra något speciellt tror jag. Har gjort något nu nästan varje kväll så känner för en mysig hemmakväll med någon serie och kanske lite godis.
Imorgon kommer mamma hit <3

Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer