Sommaren 18

Mamma var här på besök vilket alltid är väldigt mysigt, familjen står mig nära och älskar att dom tar sig tiden att hälsa på oss här.
Jag klippte håret kort? Har alltid haft jätte långt hår och inte gjort något med det alls förutom att jag varit väldigt noga med att sköta det. Ingen fick någonsin röra det och jag skulle aldrig klippa av det, men nu var det dags.
Blev dessutom jätte nöjd men mitt hår växer på 2 sekunder känns det som så det är redan en bit längre igen.
Vi åt även glass på smultronstället här i Norrköping, glass i världsklass!

Min älskade Lova var här på besök.

Tänk att sommaren är slut igen, kan verkligen inte fatta hur snabbt det går! Det är redan mer än ett halv år sen jag och Jordan flyttade till Norrköping, samtidigt som det känns som att vi nyss flyttat hit känns det också som att det var för typ 2 år sen vi bodde i Holland haha.
Tycker verkligen det ska bli mysigt med hösten, längtar tills man kan klä sig i mysiga outfits med kappor och stickade tröjor.
Vi ska resa lite i vinter också så tror att det är därför jag är så positiv till denna höst/vinter, hösten älskar jag i och för sig alltid men sen när det här jobbiga slaskiga kommer så kommer vi ändå resa bort. Det enda vi har hemma blir typ hösten och julen, vilket verkligen inte känns jobbigt.

Kram Bianca

Gillar

Kommentarer