Söndagslistan

Hänt i veckan:
Mycket men ändå så lite. Jag har ju i princip bara hängt i lägenheten och packat. Gått ner i källaren för att lasta upp saker, åkt iväg för att handla fler flyttkartonger och flyttpapper. Men sen har jag även hängt mycket med mina vänner, så mycket jag har kunnat iallafall. Jag menar man måste ju äta och då har jag lika bra kunnat träffa dom på lunch än att ta en tråkig yoghurt i kylen typ haha.

Veckans Tanke:
Hur ska detta ens gå till? Jag har gått från att vara så säker till att inte fatta något, det är hela tiden något nytt och något ännu mer komplicerat som kommer i min väg i denna flytt. Det är 1000 gånger svårare än man någonsin kunnat föreställa sig och jag vet liksom inte hur det ska gå till riktigt. Denna tanken har gått i mitt huvud flera gånger denna veckan. "HUR?"

Veckans Bästa:
Att ALLT löser sig. Det är så viktigt att komma ihåg det, oavsett vad det är och vad som kommer i din väg så löser det sig alltid. På något sätt.
Jag har väldigt svårt att be om hjälp och vill ofta klara saker helt själv, vilket jag också gjort mestadels denna veckan men jag har också varit bättre på att be om hjälp.

Veckans Look:
Pyjamas eller träningskläder, mest hela tiden haha. Förutom när jag gått ut och käkat, då kanske jag slängt på mig ett bar jeans och en Tshirt. Allt annat är nerpackat.

Just nu:
Just nu har jag gått upp och satt mig i köket, min favorit plats i denna lägenheten. Satt mig här för att skriva till er och för att bara sitta tills dom andra vaknar. Lova och Emilia är ju här nu och jag älskar att gå upp innan alla vaknar för att bara sitta själv en stund.
Men nu har även lovat vaknat så vi ska väl fixa varsin kopp kaffe innan vi ska gå ner till Mocca och käka frukost.

Det jag ser fram emot kommande vecka:
Ååååå att jag ska få gosa med Bella idag, att vi ska börja planera resan tillbaka till Moskva idag och att jag sen förhoppningsvis denna vecka får åka tillbaka och träffa Jordan.
Sen ska jag även få lite lägenhetsalternativ skickade till mig så jag hoppas hoppas att det är något intressant. Håll tummar och tår!!

Hoppas ni får en mysig söndag,
KRAM

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer