Veckan positiva och negativa

Godmorgon på er, tänkte köra en liten lista på sånt som jag denna vecka uppskattat samt mindre uppskattat.
Ibland är det skönt att få det nerskrivet.

Vinterns resor-
Jag ser så mycket fram emot våra resor i vinter att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Det ska bli så himla skönt att få komma iväg samt att få ljuset igen. Jag älskar vintern men gud vad jag uppskattat den mer detta året när jag vet att jag inte kommer behöva blir trött på den om ni företår vad jag menar.

Stjärnkvällen-
Säsongen i allsvenskan är nu slut och som avslutning brukar dom här ha en kväll med middag och fest, ser så mycket fram emot detta och det ska bli kul att få klä upp sig tillsammans med Jordan.

Plugg-
Min franska kurs är snart slut och innan helgen kommer jag kunna pusta ut ordentligt.

Träning-
Jag har haft en väldigt bra träningsvecka där jag hållit igång, det har blivit en bra balans mellan både mat och träning vilket är något jag alltid mår bra utav.

Julen-
Jag LÄNGTAR, ska bli så himla mysigt att få komma hem till familjen och fira tillsammans. Jag älskar ju julen och just det här med att man samlas allihopa och äter god mat tillsammans, ger julklappar och bara myser hela dagen. Så så mysigt.

Vår lägenhet-
Vår lägenhet är så stökig just nu vilket verkligen stressar mig haha, har inte riktigt haft tiden denna veckan och inte heller orken om jag ska va helt ärlig, men det behövs både tvättas, städas och rensas i våra garderober.

Byggarbetare-
Dom bygger utanför våran lägenhet och har gjort sen vi flyttade in, vilket egentligen inte har varit några problem förens nu då dom verkligen går utanför våra fönster. Dom är där tidigt på morgonen till sent på kvällen vilket är så tröttsamt. Igår gick jag liksom upp i underkläder för att klä på mig det som låg i stolen i köket, nä då stod det 10 män utanför mitt fönster. Man måste liksom tänka sig för hela tiden vart man går och vad man gör här hemma Haha.

Ingen energi-
Jag har varit väldigt trött denna veckan och kunnat sova även på dagarna, haft huvudvärk och känt mig allmänt nere. Gillar verkligen inte såna perioder, ni vet när man inte riktigt känner att man bidrar med något eller räcker till. Jag har liksom satt mig och pluggat två timmar för att sen somna som en stock för att jag blivit så trött i huvudet. Kanske är det mörkret som gör det, jag vet inte. Men det är verkligen något jag inte gillar, att inte ha ork. Älskar att ha energi till att göra så mycket som möjligt. Är en typsik sån människa som gärna tar på sig för mycket saker.Men hörrni, snart är det helg igen vilket alltid är trevligt!
Jag ska göra i ordning lite frukost nu tänkte jag och sen sätta mig och plugga på direkten, det kommer bli skönt att få något gjort redan nu.

Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer